Assens
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: mandag d. 20. juli 2020

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: mandag d. 20. juli 2020

DR1

00:10  

Mord uden grænser (4:8)
Mord uden grænser (4:8) The Team. Dansk/Tysk/Belgisk tv-serie fra 2015 Theo Janke og hans datter bliver fundet dræbt af skud. Nettet strammes omkring milliardæren Loukauskis, da sporet af de to mord fører til Bruno Koopman, Loukauskis personlige sikkerhedschef. Harald kommer i kontakt med en undercover-agent, der arbejder i Loukauskis organisation. Det lader til, at Loukauskis ex-kone Dahlia og Bruno har konspireret imod Loukauskis lige siden han snød hende for masser af penge efter skilsmissen. Uegnet for børn. Harald Bjørn: Lars Mikkelsen. Jackie Mueller : Jasmin Gerat. Alicia Verbeek : Veerle Baetens. m.fl. Manuskript: Mai Brostrøm & Peter Thorsboe. Instruktion: Kasper Gaardsøe. Foto: Jan Pallesen. Musik: Jean-Paul Wall. Produktion: Nordisk Film og ZDF i samarbejde med bl.a. DR.

01:10  

Miss Marple: 4:50 fra Paddington
Miss Marple: 4:50 fra Paddington Miss Marple får besøg af en veninde, der på togrejsen til St. Mary Mead er vidne til et brutalt mord i et forbipasserende tog. Der er dog ingen spor af et lig, og politiet tager ikke sagen alvorligt, så Miss Marple må selv tage affære. Hun har mistanke om, at familien Crackenthorpe, der bor på ejendommen Rutherford Hall, har en forbindelse til mysteriet om det forsvundne lig. Miss Marple: Geraldine McEwan. Lucy: Amanda Holden. Inspector Campbell: John Hannah. Luther Crackenthorpe: David Warner. Dr. Quimper: Griff Rhys Jones. Instruktion: Andy Wilson.

02:45  

Kystvagten (24:68)
Kystvagten (24:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

03:30  

Bonderøven 2016 (1)
Bonderøven 2016 (1) På Kastaniegården begynder det nye år med nye projekter. Frank har besluttet at udvide dyrkningsmulighederne i køkkenhaven, nemlig med en mistbænk, som han blandt andet laver ud af gamle vinduer. På slagtehuset lærer han at snøre en Bresaola ud af koen Marens inderlår. Og så er der kommet en nytilflytter i stalden. Koen Leonora har fået selskab af kvien Prim, som nu skal gøres tam.

04:00  

Hammerslag 2017 (11)
Hammerslag 2017 (11) Hammerslag er klar med 10 friske programmer, og åbner efterårssæsonen på Bornholm - solskinsøen, som lokker turister og husejere til med sin charme og unikke natur. Mæglerne skal først gætte prisen på en ferielejlighed midt i hyggelige Svaneke, hvorefter turen går til hovedstaden Rønne og et stort hus med militær, bæk og bøgetræer i baghaven. Aftenen slutter ved et lille fint sommerhus i Sandkås på det nordlige Bornholm med en smuk udsigt over Østersøen. Vært: Christian Degn

04:45  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:55  

Min have III (3:8)
Min have III (3:8) Helen Fredholm giver sine bedste tips i sin smukke cottage garden i landsbyen Skreia. Her er der masser af høje, farverige roser og stauder. Vi følger hendes have fra tidligt forår til bugnende midsommer. Snedkeren Stine lærer os at lave en lækker havelåge.

06:35  

Naturskønne New Zealand: Sydøens skatte
Naturskønne New Zealand: Sydøens skatte Der findes steder, som næsten ingen mennesker har betrådt eller set. Landskaber med underjordiske grotter, knejsende bjerge, rasende floder og vilde heste. Her tager vi ud på en rejse gennem New Zealand - fra den sydligste spids til det nordligste punkt. En tur fuld af magiske og dramatiske naturoplevelser.

07:30  

Keld og Hilda tester fremtiden (3:6) - Så' der mad!
Keld og Hilda tester fremtiden (3:6) - Så' der mad! Fremtidens Mad. Keld og Hilda får nye husdyr, der skal spises, når familien kommer til middag. Og der skal i det hele taget lige synkes en ekstra gang og tages tilløb, for menukortet til fremtidens måltider består af flere ukendte ingredienser. Det kræver både sin mand og sin kvinde, og ind i mellem lidt hjælp fra hunden Bertil, der også anmelder fremtidens mad.

08:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:25  

Kald mig bare brun (3:3)
Kald mig bare brun (3:3) Nogle danskere insisterer på, at det er okay at kalde mennesker med brun hud for negere. Skuespilleren og manuskriptforfatteren vil hellere bare kaldes brun. I dette 3. afsnit af programserien om brune danskere fra 1600tallet frem til i dag undersøger Anna Neye, hvad ordet neger egentlig betyder, hvor det kommer fra, og om det er okay eller ikke okay at bruge ordet. Hun taler med andre brune danskere, som har delte meninger, og hun rejser til Sverige, hvor "negerkongen" i Pippi Langstrømpe er blevet omdøbt til "Sydhavskongen". Hun møder blandt andet Astrid Lindgrens datter for at høre, om det er okay, at der er blevet ændret i hendes mors originale værk.

00:55  

Min ven SKAL redde verden: Jorden går under og min ven åbner
Min ven SKAL redde verden: Jorden går under og min ven åbner Jesper og Nicolaj er gamle venner fra før der var noget der hed flyskam og vegetarkasser. Nicolaj er nu direktør i modefirmaet Ganni og klimadeprimeret. Jesper kalder ham en hykler og rejser med fly til Miami, hvor Nicolaj åbner endnu en Ganni-butik.

01:25  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Vores største dage - Bryllup
Vores største dage - Bryllup I løbet af en gennemsnitlig danskers liv er der 4186 mandage. Grå og kedelige mandage, der er fyldt med pligter. Men en gang i mellem er der dage, der virkelig byder på noget at fejre. En af de dage er vores bryllup, hvor vi siger ja til hinanden. Sådan en stor mærkedag er proppet med ritualer og skikke, der føles som om de altid har været de samme. Men er det nu også sådan? Har man altid klippet gommens sokker? Og hvorfor er brudekjolen egentlig hvid? Vi møder tre generationer, der fortæller hvordan de har fejret deres store dag.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Søpapegøjernes ø II (38)
Søpapegøjernes ø II (38)

05:15  

Pingu (3)
Pingu (3)

05:20  

Masha og Bjørnen (2)
Masha og Bjørnen (2) Af sted, lille pony

05:30  

Ramasjang Mysteriet (9)
Ramasjang Mysteriet (9) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Ernest & Celestine (11)
Ernest & Celestine (11)

06:20  

Bamselægen - Astma (2)
Bamselægen - Astma (2) I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Anna og hendes bamse Ninus - Anna er bekymret for at der er noget galt med Ninus, for den har så ondt i brystet. Bare det nu ikke er alvorligt.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:40  

Superhelten Sprinter Galore (13)
Superhelten Sprinter Galore (13)

06:50  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

07:00  

Gurli Gris II (9)
Gurli Gris II (9) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:05  

Gurli Gris II (10)
Gurli Gris II (10) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:10  

Simon
Simon En aftale er en aftale

07:20  

Morgensang med Ramasjang
Morgensang med Ramasjang Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:30  

Cirkus Summarum 2017
Cirkus Summarum 2017 Cirkus Summarum er et musikalsk magisk cirkusshow for hele familien. Her får du skønne sange, farlige luftnumre, poesi, skøre klovnenumre og ikke mindst sjove overraskelser. Mød alle vennerne fra DR Ramasjang - Bamse, Bruno, Hr. Skæg, Motor Mille, Onkel Reje med flere. Forestillingen er fyldt med dans og musik leveret af skønne dansere og et rigtigt cirkusorkester bestående af DR Big Band.

 
DR1

10:00  

Morgensang med Ramasjang
Morgensang med Ramasjang Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

10:10  

De fantastiske dyreunger (3:3)
De fantastiske dyreunger (3:3) De spæde dyrebørn er blandt naturens mest sårbare væsner. For at overleve må de lære hurtigt, og straffen for at forsømme deres lektier er hård. Næsten en fjerdedel af jorden er dækket af bjerge, og overlevelse på lodrette bjergsider og snekædte skråninger er svært nok, hvis man er voksen, men en udfordring for et bjerggedekid.

11:00  

Antikkrejlerne med kendisser (111)
Antikkrejlerne med kendisser (111) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

09:00  

Hjertevarme, handicap og Hamlet
Hjertevarme, handicap og Hamlet De oplever et stormvejr af følelser, da de giver sig i kast med et af verdens mest kendte skuespil. Gennem et år følger vi en gruppe unge voksne med Downs syndrom, mens de forbereder og opfører Shakespears teaterstykke Hamlet. Undervejs ser vi, hvordan skuespillerne hver især kæmper med store udfordringer som at finde kærlighed, deres kropsbillede, venskaber og selvstændighed. Alt imens de punkterer myterne om Downs syndrom.

10:00  

Mennesket i rummet
Mennesket i rummet Kvalme, svimmelhed, stråling, stress, aldring, muskulær atrofi, angst og depression. Som både eventyrere, forskere og forsøgskaniner oplever astronauter effekten af rumrejser på deres egen krop. Her fortæller astronauter fra hele verden om de fysiske og mentale udfordringer ved at rejse i rummet. Kan vores krop og sind tilpasse sig et miljø uden tyngdekraft over tid?

10:55  

Madchokket (1:5)
Madchokket (1:5) Norske kendisser er som folk er flest: De smider mad væk. Nu skal de lære at lave delikatesser af de madvarer, der ellers ville være røget i skraldespanden. Tonsvis af slik ryger direkte i affaldsbøtten, fordi det er billigere at kassere det end at give det bort. Politikeren Knut Arild Hareide og hans kone Lisa Maria bestemmer sig for at gøre noget ved problemet.

11:25  

Bjergenes storslåede natur - Andesbjergene
Bjergenes storslåede natur - Andesbjergene De er majestætiske, smukke og ærefrygtindgydende. De indgyder både undren og frygt, fordi livet i højderne er så barskt. Bjergboerne må kæmpe med kulde, tynd luft og dramatiske vejromslag. Andesbjergene er verdens længste bjergkæde og hjemsted for et enestående dyreliv som pumaer, bjørne og bemærkelsesværdige mennesker, der har tilpasset sig dette hårde liv.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (11)
Flaskepost fra Stillehavet (11)

09:20  

Min lille hund Mester (8)
Min lille hund Mester (8) Thomas og Bibi snakker om at flytte til et andet land og starte et nyt liv. Mester forestiller sig, hvordan et nyt liv ville være. Thomas siger, at det måske kunne være et katteliv i stedet for et hundeliv. Mester bryder sig ikke om tanken om at se ud som en kat, men da han hører at naboens katte får alle de frikadeller de vil, sniger han sig ned i et hjemmelavet kattekostume og henover naboens hegn. Det bliver ikke helt den succes som Mester havde håbet på.

09:27  

Hunden Ib - speeder motoren op
Hunden Ib - speeder motoren op

09:30  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

09:55  

Didrik Drage (30)
Didrik Drage (30)

10:05  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

10:20  

Junglebogen (50)
Junglebogen (50)

10:30  

Pax' jordiske eventyr III (9:10)
Pax' jordiske eventyr III (9:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde på et hotel. Hun bærer tunge tasker, hun renser og finder boller, hun laver sjov med den søde gamle mand - og driver den sure Tante til vanvid.

10:45  

Quizdyrene - Undulaterne Cookie og Snefnug
Quizdyrene - Undulaterne Cookie og Snefnug Undulaterne Cookie og Snefnug deler fuglebur i en lejlighed i København. De er rigtigt gode venner og gør alting sammen. Derfor stiller de også op i Quizdyrene som makkerpar, når Stefan kommer på besøg for at quizze med dem. De bliver først en smule bekymrede, da de trækker kategorien "fisk.". Spørgsmålet er så om to fuglehjerner tænker bedre end én, og om de to venner kan blive enige om hvad de skal svare, så de kan vinde en rigtig god præmie.

10:55  

Onkel Rejes Heavyband (7)
Onkel Rejes Heavyband (7) Onkel Rejes Heavyband opdager, at en af deres største konkurrenter til Heavy-MGP, er børnebandet Kranieknuserne, der øver 25 timer om dagen og hverken sover eller børster tænder. Dagen tager dog en uventet drejning, da Mormor fortæller bandet, at de skal betale meget mere i husleje - et problem der ifølge Onkel Reje kan løses med et rask lille bankrøveri.

11:10  

Sprinter Galore II - Olde (7)
Sprinter Galore II - Olde (7) Magnus og Viola tager Sprinter med op på hospitalet, så Sprinter kan reparere Olde, der er blevet meget syg. Men Olde kan ikke repareres, siger hun. Og hun vil faktisk heller ikke. Hun vil gerne bare have fred og sover stille ind kort tid efter. Magnus er ked af det. Det er bare det med, at han så aldrig skal se hende igen. Aldrig er bare lang tid ...

11:25  

Far, mor og bjørn - Syg (6:8)
Far, mor og bjørn - Syg (6:8) Der trænger i den grad til at blive gjort rent i huset! Men netop som de skal i gang med spand og støvsuger, bliver Bruno syg. Signe og Anders pusler om ham, men lige meget hjælper det - lægen må tilkaldes. Hvad fejler den stakkels bjørn dog? Medvirkende: Signe Lindkvist, Anders Lund Madsen, Rasmus Bjerg, Bodil Jørgensen, Peter Lund Madsen og Johan Olsen. Manus og instruktion: Wikke og Rasmussen.

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at hesten kan sove, mens den står op? Ta' med Lille Nørd ud og ride på heste, og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvorfor hesten har hestesko på.

DR1

12:00  

TV AVISEN 12:00
TV AVISEN 12:00

12:10  

Bonderøven 2016 (2)
Bonderøven 2016 (2) Frank har fået fat i en gammel fyldningsdør til det nye hus, men den skal afkortes, og det kræver en specialhøvl. Der er trangt med plads når han lægger det sidste loft oppe under kip i det nye stuehus. Og så skal den hjemmelavede bresaola endelig prøvesmages.

12:50  

Guld på godset (5)
Guld på godset (5) Guld på Godset besøger i denne uge Harrislevgaard Slot på Fyn. Her inviterer vi danskerne og deres antikviteter indenfor i slottets sale, hvor nogle af Danmarks dygtigste eksperter sætter værdi og historisk perspektiv på de medbragte sager. Datteren på slottet Francesca Schimko viser programmets vært Mette Bluhme Rieck rundt i de gamle bygninger, hvor de adelige havde deres gang for generationer siden. Og så stiger spændingen, når fire internationale antikopkøbere skal byde - og måske købe - nogle særligt udvalgte antikviteter. Spørgsmålet er, om opkøberne vil byde nok til, at sælgerne synes, de fine ting skal skifte ejer. Denne gang er det Hans J. Wegners karakteristiske bamsestol og to meget velholdte danske tinlysestager fra 1820'erne, der skal kæmpes om. Sendt første gang 24.07.13

13:50  

Hammerslag 2017 (12)
Hammerslag 2017 (12) Hammerslag er i aften på besøg på den anden side af Øresund hos vores svenske broderfolk. Her udfordrer vi mæglerne på hold øst og vest med tre spændende og helt forskellige boliger. Først en ualmindelig flot herskabslejlighed i den mondæne del af Malmø. Så en lille hytte i idylliske omgivelser ved en skovsø i det sydlige Småland. Og sidst men ikke mindst et dobbelthus i Ystad, som er tegnet af byens første stadsarkitekt, der såmænd var dansk. Vært: Christian Degn

14:35  

Spise med Price, egnsretter: Vesterhavet
Spise med Price, egnsretter: Vesterhavet Med campingvogn på trækkrogen kører de to madglade brødre James og Adam Price Danmark rundt og besøger et land fuld af skønne, vidunderlige, mærkelige - ja endda besynderlige egnsretter. Nogle retter er på ulykkelig vis ved at ende i glemmebogen, mens andre allerede er glemt. Og gudskelov for det. I dagens Vesterhavsprogram bliver der kræset for ganen. Brødrene starter med at høste Østers på Rømø og bevæger sig derefter til Fanø, hvor der skal spises Fanøsmørrebrød i Nordby og festmåltidet Sakkuk i Sønderho Forsamlinghus. Turen går selvfølgelig også til Esbjerg hvor specialiteten Bakskuld tilberedes i campingvognen. Turen

DR2

12:15  

Mit ekstreme liv som vansiret
Mit ekstreme liv som vansiret Når man vokser op i en verden, hvor udseendet betyder alt, kan det være en stor udfordring at se anderledes ud eller ligefrem være vansiret. Men mød her tre unge, der nægter at lade sig kue. 25-årige Yasmin lider af en sjælden sygdom, der ødelægger vævet i venstre side af ansigtet. Den 24-årige Raiche blev som barn forbrændt på 70 procent af kroppen, og 22-årige Chloes ansigt er dækket af et stort modermærke.

13:00  

Arkitektens hjem - Sverige (3:6)
Arkitektens hjem - Sverige (3:6) Vi møder Sanna Hederus, som tænker meget over byplanlægning, og som forvandler gamle industriområder til boliger med smukke rum til mennesker. Hun bor sammen med sin mand, Josef Eder, som også er arkitekt, i et gammelt hus under æbletræer. Et hus med en usandsynlig moderne tilbygning, helt i krydsfiner.

13:30  

Arkitektens hjem - Sverige (4:6)
Arkitektens hjem - Sverige (4:6) Ved en klippe ved havet i Stockholms skærgård møder vi designeren og arkitekten Thomas Sandell. Med sin finske og norrlandske baggrund har Sandell ønsket at nyskabe arven fra modernismen. Han taler om det lille og det store format, da vi mødes i hans blot 13 kvadratmeter store stue, som har vakt international opmærksomhed. Vi tager også med til et hus på 500 kvadratmeter, som han har tegnet på en anden ø.

14:00  

Adelige forbindelser (2:4) Treschow og Bille
Adelige forbindelser (2:4) Treschow og Bille Mille Marie Treschow er en af Norges rigeste kvinder, og så er hun adelig. Altså ikke i Norge, for i Norge er adelen helt afskaffet, men man kan finde hende i den danske adelsårbog. I Danmark bor Dorte Bille Harding. Hun ejer hverken gods eller guld, men tilhører en af de ældste adelige slægter i Danmark. De to kvinder kender ikke hinanden, men har alligevel en del til fælles: For eksempel at de er sidste led i familiens adelige historie. For selvom de begge har gjort det godt, så er det stadig kun mænd, der i adelen kan føre slægten videre...

14:30  

Adelige forbindelser (3:4) Engsö
Adelige forbindelser (3:4) Engsö Carl Piper er adelig og driver godset Engsö, men er også en moderne svensk mand. Han har mødt sin hustru Kajsa på internettet og har ikke tænkt sig at presse sine egne børn til at overtage godset, når de engang bliver voksne. Kajsa Piper er fraskilt og har to børn i forvejen. Hun kan godt lide Carls belevne venner, der trækker stolen ud for borddamen, men festerne var nok lidt vildere inden hun blev slotsfrue.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne III (10)
Ramajetterne III (10) Der er dårlig stemning i Ramasjang Lufthavn. Sus har fået ansvaret for at lave en sikkerhedsvideo. Men Øvst, Finn Falk og Flummer er misundelige og nedlægger arbejdet. Pludselig tager videoproduktionen en uventet drejning.

12:45  

Morten Skildpadde II (21)
Morten Skildpadde II (21)

13:10  

Kika og Bob (16)
Kika og Bob (16) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Tree Fu Tom (6)
Tree Fu Tom (6)

13:45  

Hr. Skægs hotel - Spøgelsesjægeren (8)
Hr. Skægs hotel - Spøgelsesjægeren (8) Hr. Skæg ser mystiske ting på sit hotel, og kort efter får han besøg af en japansk spøgelsesjæger. Hendes største ønske er at tage et foto af et rigtigt spøgelse med sit specielle spøgelseskamera. Men er der virkelig et spøgelse på Hr. Skægs Hotel?

14:00  

Byttebiksen (9)
Byttebiksen (9) Lotte har fået den gode idé at overraske Rosa med en kage. Men det er ikke så let, som man skulle tro, for sådan noget dej kan let blive noget nas. Victoria har en kæreste, som hun rigtig godt kan lide, så hun vil gerne bytte til noget, som han bliver glad for. Også Balthazar og Pelle kommer forbi Byttebiksen og får byttet deres legetøj til noget andet.

14:20  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:30  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:45  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

15:00  

Miss Marple: Hun døde ung
Miss Marple: Hun døde ung Miss Marple bliver kaldt til assistance, da et hus i Devon fremkalder foruroligende syner hos husets nye ejer, den unge Gwenda. Hun er vokset op i Indien, men finder ved Miss Marples hjælp ud af, at hun som barn overværede mordet på en kvinde i selv samme hus. Indviklede familieintriger skal udredes, og et nyt mord skal opklares, inden synerne fra fortiden kan lægges i graven. Miss Marple: Geraldine McEwan. Gwenda: Sophia Myles. Hugh Hornbeam: Aidan McArdle. Instruktion: Ed Hall.

16:40  

Downton Abbey VI (3:8)
Downton Abbey VI (3:8) Dagen for mrs Hughes' og Carsons bryllup nærmer sig, men en misforståelse truer med at spolere idyllen. Edith møder en gammel bekendt, som hjælper hende ud af en knibe. Samtidig får planerne om en hospitalssammenlægning bølgerne til at gå højt. For er det godt eller skidt for Downtons sygehus at blive overtaget af et større hospital?

17:30  

Familien Löwander (7:10)
Familien Löwander (7:10) Stockholm, 1946. Nina og Erik fejrer deres forlovelse med et krebsegilde i skærgården. Modvilligt bliver Calle ansvarlig for maden. Gustav afslører Suzannes hemmelighed for Peter. Samtidig giver Gustav Maggan sparket på grund af hendes engagement i fagbevægelsen, mens Helga kommer på kollisionskurs med Ninas kommende svigermor.

DR2

15:00  

Knogler fra graven - mysteriet om Den Store Vikingehær
Knogler fra graven - mysteriet om Den Store Vikingehær Der findes en massegrav i den engelske by Repton. Fyldt med skeletter fra næsten 300 mennesker, som arkæologer har haft svært ved at datere. Men ny forskning beviser, at knoglerne i graven sandsynligvis stammer fra nogle af de første danske vikinger, der drog ud i verden for at plyndre, voldtage og hærge. Her dykker vi ned i mysteriet om Den Store Vikingehær, som invaderede England i det 9. århundrede. Hvordan levede, kæmpede og døde de?

15:50  

Ørkenens dronning
Ørkenens dronning I starten af 1900-tallet rejser den unge englænder Gertrude Bell ud for at opleve verden. Det bliver begyndelsen på et livslangt eventyr, der bringer hende vidt omkring i Mellemøsten. Bells opdagelsesrejser giver hende en unik indsigt i områdets folkeslag. Og da der i starten af 1. verdenskrig trækkes nye grænser i Mellemøsten, indser Storbritannien, at landet har brug for Bells viden - selv om hun ikke alene er civil, men også kvinde. Medvirkende: Nicole Kidman, James Franco, Damian Lewis, Robert Pattinson m.fl. Instruktion: Werner Herzog.

17:55  

Arkitektur der deler vandene
Arkitektur der deler vandene Verden over har stjernearkitekter bygget spektakulær, ikonisk arkitektur, der tiltrækker alles opmærksomhed. Men det er kompliceret at bygge stort, og ikonbyggerier både fascinerer og forarger. Hvad sker der, når verdenskendte arkitekter placerer nye ikoner midt i det gamle København og oven på en gammel, fredet brandstation i Antwerpen?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris V (5)
Gurli Gris V (5) Slemme Skildpadde

15:15  

Gurli Gris V (6)
Gurli Gris V (6) Hr. Rævs butik

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Rocky redder sig selv + Vovserne og mysteriet om den førerløse sneplov

17:00  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

17:30  

Rosa fra Rouladegade (2)
Rosa fra Rouladegade (2) I dag får Rosa besøg af Frida, der gerne vil overraske sin morfar med en kage. Sammen tager de på hemmelig kagemission i morfars hus, for at finde ud af hvad han godt kan lide, så de kan bage den helt perfekte kage til ham. Og det gælder om at finde en rigtig god forklædning, hvis de ikke skal blive opdaget af morfar og hunden Trille.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

80 dage til sommerhus (4:6)
80 dage til sommerhus (4:6) Sara og Camilla kæmper med badeværelset, som skulle have været færdigt for længst. Alligevel begynder de at renovere køkkenet, hvor Anders' kreative idéer til at hacke et kedeligt standardkøkken falder i god jord. Kusinerne udfordrer også eksperterne i Saras yndlingssportsgren; grilltennis - og for en gangs skyld er det eksperterne, der er på udebane.

20:30  

Fede forhold (4:6)
Fede forhold (4:6) Tina og Thomas er låst fast i et mønster, hvor Tina hele tiden er på nakken af sin mand. De laver et eksperiment, som skal hjælpe dem til at kommunikere på en ny måde. Rikke har i al hemmelighed smugspist chokolade i en måned, og ved et tilfælde opdager Michael, hvad der foregår. Isabel og Tina har et sammenstød, og Tina frygter at Isabel er ved at gå fra hende.

DR2

18:25  

Ginos italienske fristelser (3:8)
Ginos italienske fristelser (3:8) Den italienske kok Gino D'Acampo fortsætter sin italienske mad-odyssé i Toscana. Tag med, når han sadler op og slutter sig til de lokale cowboys for at lære om deres århundreder gamle traditioner, rejser i romernes fodspor på jagt efter de berømte gaetaoliven - og lærer, hvordan man laver nogle af lokalbefolkningens bedste retter.

18:45  

Ginos italienske fristelser (4:8)
Ginos italienske fristelser (4:8) Den italienske kok Gino D'Acampo sejler denne gang til den frodige italienske ø Elba.Tag med, når han udforsker den største maritime nationalpark i Europa, møder en biavler, hvis honning er prisbelønnet, besøger Napoleons hus - og tryller himmelske lækkerier frem på en af Elbas smukke strande.

19:10  

Det fantastiske Rom (1:2)
Det fantastiske Rom (1:2) Den britiske kunstkritiker Andrew Graham-Dixon og den italienske kok Giorgio Locatelli udforsker de forskellige italienske regioner og deler generøst ud af deres viden om landets rige kultur og regionale køkkener. Sammen ser de på landskaber, kunst, både gamle mesterværker og nyere samtidskunst og madkultur. I dette afsnit drager de ud i Rom som ægte italienere - på scooter.

20:10  

Joanna Lumleys rejse ad Silkevejen (1:4)
Joanna Lumleys rejse ad Silkevejen (1:4) Den britiske skuespiller Joanna Lumley starter sin rejse langs Silkevejen i Venedig. Byen kan takke handel med silke for sin velstand og sin fortid som centrum for rigdom og luksus. Derefter går turen via Albanien til Tyrkiet - til Istanbul, hvor Europa og Asien mødes. Følg Joanna Lumleys rejse langs den sagnomspundne Silkevej - et 10.000 km langt netværk af ruter, hvor handelsvarer for hundreder af år siden blev transporteret og handlet på tværs af kontinentet.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:15  

Kasper og Sofie II (19)
Kasper og Sofie II (19) Det er en stille dag i Haralds butik, så han lader Kasper tage sig af en kunde. Kasper tror, at det er det eneste Harald laver hele dagen, så Harald forklarer Kasper, hvor meget arbejde der ligger i at drive en butik. Senere kommer Sofie på besøg, og Kasper foreslår, at de skal lege butik. Harald, Hilde og Siri er overraskede, da de kommer hjem og finder prissedler på alle deres personlige ting, der sælges i Kasper og Sofies gadebutik.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene II (33)
Pyjamasheltene II (33)

18:50  

Wild Kratts IV
Wild Kratts IV

19:15  

Zorro (17)
Zorro (17) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant VII (21)
Svampebob Firkant VII (21) Gemmeleg og hvad så nu? + Et rent sneglehus

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

Når kvinder slår ihjel - En fremmed kommer til byen (del1) (
Når kvinder slår ihjel - En fremmed kommer til byen (del1) ( I dette afsnit undersøger eksperterne et groft drab fra 1996 på en ældre kvinde i Thisted. Måske gemmer den dræbtes mystiske lejer Verna på en uhyggelig hemmelighed, som snart sætter hende i forbindelse med andre ubehagelige hændelser.

21:55  

Mordene i Brokenwood III (4:4)
Mordene i Brokenwood III (4:4) December står for døren, men snart går der skår i julestemningen. Nogen har nemlig myrdet Julemanden - eller snarere byens borgmester iklædt julemandskostume. Der skal snart være lokalvalg, så Mike Shepherd vender søgelyset mod borgmesterens politiske rivaler.

23:20  

Alene i vildmarken USA II (11:15)
Alene i vildmarken USA II (11:15) Det er dag 35 i det amerikanske overlevelseseksperiment Alone. En af de fire sidste deltagerne har endelig held med at fange sig nogle fisk, men et rovdyr er ude efter hans fangst. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

DR2

21:00  

En sag for professor T: Løgne
En sag for professor T: Løgne En atomfysikstuderende falder død om på professor Thalheims kontor. Dødsårsagen er klar: akut strålesyge. Men hvordan blev den unge kvinde syg? Og hvorfor opsøgte hun professor T?

22:00  

Forført af en svindler III (6:7)
Forført af en svindler III (6:7) Bliver du også forført? Dansk reportageserie fra 2019. Knud hjælper sin gode vens barnebarn, Dennis Maul Andreasen, som er i pengenød. Ikke bare en gang, men tre. Og da næsten i alt 100.000 kr. er overført, finder Knud ud af, at barnebarnet er en notorisk svindler, som har bedraget sin bedstefar og hans venner for flere millioner. DR2 undersøger svindlernes psykologi. Hvad er det for nogle mennesker, som gør det her? Hvad er det de kan, når de er i stand til at svindle os? Hvorfor bliver vi forført af en svindler?

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Virussen: Hvad gik galt i USA?
Virussen: Hvad gik galt i USA? Da COVID-19 spredte sig fra Asien til Mellemøsten og Europa, var Trump-administrationen meget langsomme med at reagere og beskytte landets borgere - på trods af gentagne advarsler om den smittefarlige og dødbringende virus? Hvad gik galt? Og hvem er ansvarlig?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:05  

Miss Marple: Liget i biblioteket
Miss Marple: Liget i biblioteket Da liget af en ung, ukendt kvinde dukker op i Dolly Bantry og hendes mands bibliotek, bliver Miss Marple bedt om at komme dem til undsætning, da hun er en gammel ven af familien. Sporene peger tilbage mod det hotel, hvor den unge pige arbejdede som danser, og Miss Marple og Dolly sætter sig for at hjælpe politiet med opklaringen af mordet - og med at afværge endnu en forbrydelse. Miss Marple: Geraldine McEwan. Dolly Bantry: Joanna Lumley. Oberst Melchett: Simon Callow. Politikommisær Harper: Jack Davenport. Adelaide Jefferson: Tara Fitzgerald. Instruktion: Andy Wilson.

01:40  

Kystvagten (25:68)
Kystvagten (25:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

02:30  

Bonderøven 2016 (2)
Bonderøven 2016 (2) Frank har fået fat i en gammel fyldningsdør til det nye hus, men den skal afkortes, og det kræver en specialhøvl. Der er trangt med plads når han lægger det sidste loft oppe under kip i det nye stuehus. Og så skal den hjemmelavede bresaola endelig prøvesmages.

03:00  

Hammerslag - i Spanien
Hammerslag - i Spanien Hammerslag er taget en tur til Spanien, som er danskernes absolutte favorit feriedestination. Her skal vi se på boliger på den berømte "Costa del Sol" i Sydspanien, og så skal hold Øst og Vest også prøve kræfter med boligpriserne længere nordpå på "Costa Blanca", som er et populært sted for danskerne at købe feriebolig. Allernordligst på Costa Blanca i byen Jávea starter vi netop med et hus købt af danskere, der ligger på en klippeskrænt langt oppe over byens tage med den vildeste havudsigt! Der skal også sættes pris på en danskejet ferielejlighed tæt på Alicante by, der kan købes til cirka samme pris som et gennemsnitssommerhus hjemme i Danmark. Så går turen sydpå til Costa del Sol og op i bjergene til landsbyen Cómpeta, hvor hold Øst og Vest skal gætte, hvad prisen er for et hus, der har udsigt helt til Afrika, og så venter der intet mindre end en pragtvilla på Costa del Sol, som Spaniens tidligere diktator, Franco, engang brugte som sin egen ferieresidens. Sendt første gang 22.12.19

DR2

00:35  

ArtyFarty
ArtyFarty ArtyFarty er DR2´s svar på den selvkloge kulturfætter, som du ikke anede eksisterede, men som viser sig at være både fascinerende, sjov og grænsende til manisk nørdet i sin tilgang til kunst, teater, litteratur osv. Hvert program går i dybden med et kendt kulturemne eller- fænomen og fremturer med overraskende vinkler og gestik.

01:05  

Nadia - den perfekte gymnast
Nadia - den perfekte gymnast Ved OL i 1976 bliver en 14-årig gymnast ved navn Nadia Comaneci verdenskendt. Hun bliver den første i sin disciplin, der opnår den perfekte score. Den unge rumænske gymnast fortryller verden med sin selvkontrol, ynde og styrke. Samtidig styrer diktatoren, Nicolae Ceausescu, Rumænien med hård hånd. Igennem interviews og arkivbilleder fortælles historien om en fantastisk atlet, der ender med at flygte til USA.

02:05  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, ASSENS.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0715092019