Assens
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: lørdag d. 18. juli 2020

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: lørdag d. 18. juli 2020

DR1

00:05  

No Escape
No Escape Et spændende nyt liv i eksotiske omgivelser forvandles til en mareridtsagtig kamp for overlevelse, da Jack får job i Sydøstasien. Blot få timer efter han og hans kone og to små døtre er stået af flyet, udbryder der voldeligt oprør i landet. I gaderne er der dødelige kampe, og alle udlændinge henrettes på stedet. Jack og hans lille familie må forsøge at komme ud af landet, inden det er for sent. Medvirkende: Owen Wilson, Lake Bell, Pierce Brosnan m.fl. Instruktion: John Erick Dowdle.

01:40  

Mord uden grænser (3:8)
Mord uden grænser (3:8) The Team. Dansk/Tysk/Belgisk tv-serie fra 2015 Journalisten Poquelin arbejdede på en bog om Loukauskis og hans kriminelle forretning, da han interviewede de myrdede prostituerede. De vidnede imod Loukauskis - og blev angiveligt derfor dræbt og Poquelin tortureret. Alt hans materiale er lagret på en password-beskyttet webserver, men Poquelin samarbejder ikke med politiet. Da Alicias overordnede, dommeren Stephane Pernel, pludselig forsøger at begå selvmord, er undersøgelsen slået tilbage til udgangspunktet - det eneste spor er nu Theo Janke, Marias alfons. Uegnet for børn. Harald Bjørn: Lars Mikkelsen. Jackie Mueller : Jasmin Gerat. Alicia Verbeek : Veerle Baetens. m.fl. Manuskript: Mai Brostrøm & Peter Thorsboe. Instruktion: Kasper Gaardsøe. Foto: Jan Pallesen. Musik: Jean-Paul Wall. Produktion: Nordisk Film og ZDF i samarbejde med bl.a. DR.

02:40  

Miss Marple: Mordet i præstegården
Miss Marple: Mordet i præstegården Alt ånder tilsyneladende fred og ro i St. Mary Mead, men fundet af et lig i præstegården sætter hele landsbyen på den anden ende, og Miss Marple får brug for al sin snilde og skarpe iagttagelsesevne for at løse mordgåden. Den dræbte oberst Prothero var ikke særlig vellidt, og mange synes at have haft både motiv og lejlighed til at gøre det af med ham. Miss Marple: Geraldine McEwan. Oberst Prothero: Derek Jacobi. Anne Prothero: Janet McTeer. Lawrence Redding: Jason Flemyng. Instruktion: John Strickland.

04:15  

Bonderøven 2015 (22)
Bonderøven 2015 (22) På Kastaniegården skal der nyt halm i grisehuset, og soen Lone sørger for, at det bliver lagt rigtigt. Frank er i fuld gang med at bygge skillevægge i det nye stuehus, med genbrugssten naturligvis. Og så er tiden kommet hvor koen Maren skal aflives og slagtes. Frank hænger saltede skinker og flæsk op i det nye røgehus og er spændt på, om røgen kommer den lange vej fra ovnen og op til huset. Hele familien ser på, hvordan skunken og loftet bliver fyldt op med træfiberisolering, og Alma viser stolt sine nye arbejdsbukser frem.

04:45  

Spise med Price, egnsretter: Nordjylland
Spise med Price, egnsretter: Nordjylland På jagt efter egnsretter. Med campingvogn på trækkrogen kører de to madglade brødre James og Adam Price Danmark rundt og besøger et land fuld af skønne, vidunderlige, mærkelige - ja endda besynderlige - egnsretter. Nogle retter er på ulykkelig vis ved at ende i glemmebogen mens andre allerede er glemt. Og gudskelov for det. I dagens Nordjyske program introduceres hidtil ukendte køkkenmaskiner, når der bydes på Krøstekål, Søsterkage og Læsø-specialiteten: Kroppinger: grødfyldte kogte torskehoveder. Velbekomme.

05:15  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:30  

Dage i haven (5:9)
Dage i haven (5:9) Haveentusiasten Pernilla Månsson Colt, gartneren John Taylor, kokken Tareq Taylor og indretningsarkitekten Malin Persson starter havearbejdet et helt nyt sted: En forladt gård skal forvandles til et haveparadis.

06:30  

Alene i vildmarken USA II (7:15)
Alene i vildmarken USA II (7:15) Det amerikanske overlevelseseksperiment Alone er i fuld gang i Vancouver Islands barske natur, hvor 7 mand er tilbage. Se med her, når en af deltagerne bevæger sig ud i bølgerne på en lille hjemmelavet tømmerflåde for at fange fisk. Med sig har deltagerne kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

07:15  

Alene i vildmarken USA II (8:15)
Alene i vildmarken USA II (8:15) Deltagerne i det amerikanske overlevelseseksperiment Alone tager nu hul på dag 19 i Vancouver Islands barske natur. Efter fire dage uden mad og et oversvømmet shelter føles udfordringen hårdere end nogensinde for en af deltagerne. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

08:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:25  

Dokumania: Bruce Lee - Vær som vand
Dokumania: Bruce Lee - Vær som vand Lee Jun-fan, bedre kendt som Bruce Lee, er en af historiens største kampsportseksperter. En legende, der dør, under tragiske omstændigheder, blot 32 år gammel. Her dykker vi ned i historien bag den hårdtslående stjerne - fra tiden som børneskuespiller i Hongkong, hans drømme, tilbagevenden til USA, og hvordan han måtte kæmpe for at finde roller i Hollywood på grund af racisme.

02:10  

Det alternative USA
Det alternative USA Når man bor i et land med 50 stater og godt 320 millioner indbyggere, så er der ikke meget at sige til, at diversiteten er stor. Her rejser komikeren Walter Kamau Bell gennem Amerikas forenede stater, hvor han udforsker landets hjørner og dets forskellige nuancer, grupper og subkulturer. I Asheville i North Carolina besøger han nogle af de mennesker, der har fravalgt bylivet. En af dem er den tidligere revisor Tod, som bor i skoven. Her lever han af bjørne- og rottekød, æg og skovens planter.

02:50  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Joanna Lumleys rejse i Japan (3:3)
Joanna Lumleys rejse i Japan (3:3) Den britiske skuespiller Joanna Lumley begiver sig ud på sidste etape af sin rejse gennem Japan. Hun starter på øen Shikoku, hvor hun forsøger at sætte sig ind i japansk buddhisme. Derefter går turen til verdens første robot-hotel, Henn Na Hotel på øen Kyushu. I Nagasaki besøger Joanna skolen, der ligger i en af de eneste bygninger, der overlevede atombomben i 1945, og hendes rejse slutter på øerne Okinawa, hvor et af de blodigste slag under 2. verdenskrig blev udkæmpet.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Søpapegøjernes ø II (36)
Søpapegøjernes ø II (36)

05:15  

Inui (22)
Inui (22)

05:20  

Masha og Bjørnen (26)
Masha og Bjørnen (26) Vi ses igen

05:30  

Ramasjang Mysteriet (7)
Ramasjang Mysteriet (7) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Rasmus Klump (5)
Rasmus Klump (5) Så skal der bare festes!

06:10  

Luk op Luk i - TRØST
Luk op Luk i - TRØST Jakobs gode veninde er flyttet, og han er ret ked af det. Han vil egentlig helst bare være alene. Thomas gør alt hvad han kan for at muntre Jakob op. Han pynter op til fest, inviterer et kor og finder Jakobs yndlings-slik frem. Men Jakob vil ikke have noget af det. Han vil bare være trist. Thomas bliver vred over, at han ikke kan få lov til at hjælpe Jakob, men det viser sig, at det, Jakob egentlig har brug for, er en ven, der lytter.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:40  

Superhelten Sprinter Galore (11)
Superhelten Sprinter Galore (11)

06:50  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

07:00  

Gurli Gris II (5)
Gurli Gris II (5) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:05  

Gurli Gris II (6)
Gurli Gris II (6) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:10  

Simon
Simon Pas på! Her kommer jeg!

07:20  

Morgensang med Ramasjang
Morgensang med Ramasjang Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:30  

Cirkeline og verdens mindste superhelt
Cirkeline og verdens mindste superhelt Dansk tegnefilm 2004. Cirkeline er taget på ferie til Tyrkiet med sin tegner, så vennerne Ingolf, Frederik og Viktor sniger sig ombord på bedstefars skib, for at tage ned og besøge hende. På skibet møder de en anden blind passager - den barske og frygtløse mus Ali. Han lokker vores venner på nye spændende eventyr, så alle må grueligt mange prøvelser igennem for at nå helskindede igennem den farefulde færd. Instruktør: Jannik Hastrup Manuskript: Jannik Hastrup & Kit Göetz Medvirkende: Bjarke Kastberg Andersen (Viktor) Alberte Malling Skronski (Ingolf) Kristoffer Thomas Schmidt (Frederik) Tillie Emilia Bech (Özlem) Anna Gregorius (Cirkeline) Marlon Vilstrup (Ali) Joachim Boie Helvang (Tunkay) Bodil Udsen (Bedstemor) Jesper Klein (Bedstefar) Kaya Brüel (Fatima) Ole Thestrup (Mustafa)

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (45)
Vidundervovsen Vaffel (45)

 
DR1

10:00  

Morgensang med Ramasjang
Morgensang med Ramasjang Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

10:10  

Downton Abbey VI (2:8)
Downton Abbey VI (2:8) Ny tid

11:00  

Belgravia (3:6)
Belgravia (3:6) Stephen Bellasis' pengeproblemer kommer frem i lyset. Det får hans søn John til at vende sit grådige blik mod lady Caroline og den gådefulde Charles Pope. Hvad er Charles' hemmelighed? Samtidig er Susan Trenchard ikke tilbageholdende med at udnytte familiens nye omgangskreds.

11:45  

Inspector Morse: Dødelig søvn
Inspector Morse: Dødelig søvn Den unge Avril Steppings er blevet hjerneskadet efter en mindre operation. Tragedien har virket sønderknusende på hendes far, og da lægen, der foretog operationen, findes myrdet, retter Morse naturligvis sin mistanke mod Steppings. Steppings' hengivenhed over for sin datter gør imidlertid et stort indtryk på Morse, og der opstår en slags venskab mellem de to mænd. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Steppings: Brian Cox. Instruktion: Stuart Orme.

DR2

09:15  

Det fantastiske Sicilien (3:3)
Det fantastiske Sicilien (3:3) Den britiske kunstkritiker Andrew Graham-Dixon og den italienske kok Giorgio Locatelli udforsker de forskellige sicilianske områder og deler generøst ud af deres viden om øens rige kultur og køkken. Sammen ser de på landskaber og kunst, både gamle mesterværker og nyere samtidskunst, og madkultur.

10:15  

24 timer vi aldrig glemmer - regeringsskiftet i 2001
24 timer vi aldrig glemmer - regeringsskiftet i 2001 Der findes døgn, der gør så stort et indtryk, at de for evigt sidder fast i hukommelsen. De 24 Timer hvori Anders Fogh Rasmussen indtager scenen på færgen Sjælland som sejrherre efter valget i 2001 er et af dem. På dagen agerer Michael Kristiansen både pressechef og bodyguard for Anders Fogh Rasmussen. Kurt Strand interviewer en fåmælt Anne-Mette Fogh Rasmussen, om en lagkage. Kamal Qureshi går med sin afdøde fars ring, så det føles som om han er med. Mette Frederiksen kører hjem fra valgaften i sin valgkreds i Ballerup fuldstændig sikker på at hun IKKE er valgt ind. Og Claus Hjort Frederiksen tilbringer aftenen et hemmeligt sted, sammen med landets kommende statsminister. Tilrettelæggelse: Kerstin Freiesleben. Sendt første gang 22.11.09

11:05  

Danmark i Den Kolde Krig (7:12)
Danmark i Den Kolde Krig (7:12) En historie om en kommunistisk familie fra 1945 til murens fald. De var danskere, men familien voksede op i "fjendeland". Faderen i familien blev i 1959 sendt på partiskole i DDR. Derefter blev han på opfordring af DKP oversætter og redaktør af det kommunistiske tidsskrift DDR-revy i Dresden, og siden blev han korrespondent for Land og Folk i Østberlin. Hans gamle mor og hans børn flyttede med ham til DDR, og her boede de indtil begyndelsen af 80'erne. Tilrettelæggelse: Lisbeth Jessen.

11:45  

Danmark i Den Kolde Krig (8:12)
Danmark i Den Kolde Krig (8:12) DDR var vores nære nabo mod syd under den kolde krig. Og deres efterretningstjeneste - Stasi - interesserede sig levende for det danske samfund. Mød to kvinder som arbejdede på universitet i Greifsvald, hvor man underviste kommende stasiagenter. Den ene var dansker, gift med en østtysker, den anden østtysker og loyal DDR-borger, som i årevis samarbejdede med Stasi. Begge oplevede de murens fald på nært hold. Tilrettelæggelse: Anne Lea Landsted.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (9)
Flaskepost fra Stillehavet (9)

09:20  

Min lille hund Mester (7)
Min lille hund Mester (7) Mester er blevet far, men han viser ikke den store interesse, da Thomas præsenterer ham for hans hvalpe. Hvordan i alverden skulle de være hans, når de ikke ser ud ligesom ham? Thomas forstår ikke Mester, da hvalpene alle sammen ligner ham på en prik. Thomas bliver desværre nødt til at aflevere hvalpene tilbage til hunhundens ejer, som savner de små hvalpe. Først da de bliver hentet, forstår Mester at han har mistet noget. Særligt én af hvalpene, den der er lidt mere egoistisk end de andre. "Lige min type. Kommer og går som det passer ham."

09:27  

Hunden Ib - speeder motoren op
Hunden Ib - speeder motoren op

09:30  

Disney sjov
Disney sjov

10:30  

Pax' jordiske eventyr III (7:10)
Pax' jordiske eventyr III (7:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde i en blomsterbutik. Hun kører lastbil, vælter krukker, låner lim, spiser blomster - og driver den sure Tante til vanvid.

10:45  

Quizdyrene - Hesten Mika
Quizdyrene - Hesten Mika Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Ramasjang har nemlig opfundet en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Denne gang er det hesten Mika, der får besøg i sin stald, af den altid veloplagte quizvært Stefan. Mika trækker kategorien: dyrene i havet. Men selvom hun er lige ved at gå til af pinlighed, da hun får et spørgsmål om søpølsen, så klarer hun sig gennem quizzen med hjælp fra de andre heste i stalden.

10:55  

Onkel Rejes Heavyband (5)
Onkel Rejes Heavyband (5) Onkel Reje har hørt, at man kan vinde Heavy-MGP, hvis man laver en pagt med Djævlen. Så Reje og Krølle må en tur i Helvede. Dagen byder også på et møde med Mormor, Afro Niller og den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen.

11:10  

Sprinter Galore II - Barnevogn (5)
Sprinter Galore II - Barnevogn (5) Viola vil så gerne prøve, hvordan det er at være storesøster, så imens Magnus er med sine forældre ude at købe nye sko, overtaler hun Sprinter til at kravle op i den nye barnevogn, så hun kan køre en tur med ham. Men hvad gør de, da en mystisk mand fra parken pludselig følger efter dem?

11:25  

Far, mor og bjørn - Mors dag (4:8)
Far, mor og bjørn - Mors dag (4:8) Signe glæder sig, for i dag skal hun opleve Brunos første skoledag i Bentes meget lille lilleskole. Men er Bruno overhovedet skolemoden? - og hvad siger de andre børn til at få en bjørn i klassen. Medvirkende: Signe Lindkvist, Anders Lund Madsen, Rasmus Bjerg, Bodil Jørgensen og Daimi. Manus og instruktion: Wikke og Ramsussen.

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe at bjørnen sover hele vinteren? Ta´ med Lille Nørd på bjørnebesøg og se om det lykkes Katrine af få bjørnene til at lave gymnastik..

DR1

13:25  

Når kvinder slår ihjel - Jeg slår ham ihjel (3:6)
Når kvinder slår ihjel - Jeg slår ham ihjel (3:6) I dette afsnit undersøger eksperterne et dramatisk knivmord fra 2019 i den vestjyske landsby Tim. Det ny tilflyttede par Laila og Torben drømmer om en frisk start på deres ellers turbulente liv. Modsat de fleste andre parforhold, er det kvinden Laila, som er den store og stærke af de to - og hun sparer ikke på truslerne mod sin lille mand.

14:00  

Revy på afstand
Revy på afstand Det populære hold fra dette års aflyste Cirkusrevy, tager endnu engang den aktuelle verdenssituation og hverdagssituation og ja, bare situationen under kærlig behandling. I en perlerække af sketches kommenterer de oplagte hold ugen, når der er "Revy på afstand". Medvirkende: Ulf Pilgaard, Lisbeth Dahl, Niels Ellegaard, Carsten Svendsen og Mille Lehfeldt

14:20  

Pirates of the Caribbean: Den sorte forbandelse
Pirates of the Caribbean: Den sorte forbandelse Sørøverkaptajnen Jack Sparrow er lidt af en særling, men den aparte pirat er også en dygtig sømand. Så da guvernørens datter bortføres af den listige kaptajn Barbossa, overtaler hendes bejler Will Jack til at hjælpe med at redde hende. Jack har dog sine helt egne grunde til at sætte efter Barbossa og hans besætning - de har nemlig stjålet hans elskede skib, The Black Pearl. Medvirkende: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom, Keira Knightley m.fl. Instruktion: Gore Verbinski.

DR2

12:15  

Længe leve - Jane Aamund (1936-2019)
Længe leve - Jane Aamund (1936-2019) Dansk portræt fra 2019 "Man skal ikke lade sig nøje," var Jane Aamunds livsmotto, og hun har hele sit liv dyrket passionen, festen og livsglæden. Få mennesker har som hun sat et uudsletteligt aftryk på sin tid, sine læsere og sine nærmeste. For hun formår som ingen anden at skrive om tunge emner - og spejle læsernes eget liv - med sin sans for at se det sjove selv i de mørkeste stunder. Tag med ind i Jane Aamunds verden, og hør familie, venner og fans fortælle om, hvem Jane Aamund var, og hvad hun har givet dem med på vejen. Sendt første gang 01.12.2019

12:45  

Krimiforfattere - På job med Katrine Engberg
Krimiforfattere - På job med Katrine Engberg Hvordan ser et lig ud, når det har ligget i en kuffert i tre måneder? Katrine Engberg arbejder på sin næste krimi. Hun mødes med politi og retsmediciner for at få inspiration og afprøve sine ideer. Hendes research fører hende til Bornholm, hvor et lokalt savværk kommer til at spille en uhyggelig rolle. Men hvorfor er research så vigtig og hvad skal der egentligt til for at skrive en god krimi?

13:15  

Krimiforfattere - På job med Tom Egeland
Krimiforfattere - På job med Tom Egeland Føler kriminelle skam og hvordan flygter man fra sin kidnapper? Tom Egeland arbejder på sin næste krimi. Han opsøger mangemilliardæren Petter Stordalen og en tidligere kriminel for at få inspiration og afprøve sine ideer. Hans barndoms frygt for at blive overfaldet kommer også til at spille en rolle i historien. Men hvorfor er research så vigtig og hvad skal der egentligt til for at skrive en god krimi?

13:45  

Krimiforfattere - På job med Øbro og Tornbjerg
Krimiforfattere - På job med Øbro og Tornbjerg Kan en gris spise et menneske og hvor mange dør egentlig af MRSA? Forfatterne Øbro og Tornbjerg arbejder på deres næste krimi. De opsøger en retsmediciner og en svinebonde for at få inspiration og afprøve deres ideer. Deres research fører dem også til Hvidovre Hospitals afdeling for for tidligt fødte børn. Men hvorfor er research så vigtig og hvad skal der egentligt til for at skrive en god krimi?

14:15  

Krimiforfattere - På job med Heine Bakkeid
Krimiforfattere - På job med Heine Bakkeid Hvordan identificerer man et lig, der har været gravet ned i tre år? Heine Bakkeid arbejder på sin næste krimi. Han opsøger en kriminaltekniker for at få inspiration og afprøve sine ideer. Hans research fører ham til Stavangers narkomiljø og til den strand, som skal spille en central og uhyggelig rolle i historien. Men hvorfor er research så vigtig og hvad skal der egentligt til for at skrive en god krimi?

14:45  

Bjarne Reuter - Løgnhalsen fra Brønshøj
Bjarne Reuter - Løgnhalsen fra Brønshøj Den 29. april 2010 rundede Danmarks mest populære forfatter Bjarne Reuter 60 år, og i den anledning gik Helle Retbøll Carl tæt på forfatteren bag bøger som Zappa, Busters Verden og bestselleren Løgnhalsen fra Umbrien. Bjarne Reuter fortæller, hvordan hans hovedpersoner nærmest besætter ham for at fortælle deres historier og om sit dobbeltliv, hvor han føler sig tættere på sine figurer end på sin egen familie. Vi følger ham til Italien, hvor Løgnhalsen Fra Umbrien lige nu er nomineret til en fornem, italiensk litteraturpris, og udsendelsen viser også klip fra filmatiseringerne af Bjarne Reuters mange romaner. Sendt første gang 28.04.10

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Stop! (9)
Stop! (9) Klara er på besøg på fars arbejde. Der kan man ikke lavet noget sjovt og alle er kedelige. Især chefen. Men det vil Klara ændre på...

12:30  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh og Kragen tager på fisketur, og Mor Ko fanger noget mærkeligt...

12:40  

Rita og Krokodille - Pindsvinet
Rita og Krokodille - Pindsvinet Rita må bare have et kæledyr og der bor et pindsvin i buskene i farmors have. Rita og Krokodille skal holde sig vågne meget sent for at fange det. De stiller et fad mælk ud og skiftes til at holde vagt. Rita falder i søvn, så snart det er hendes vagt. Da hun vågner er mælken væk! Rita bruger mere direkte metoder at fange pindsvinet, men da de endelig fanger den så stikker. Vennerne bliver enige om at pindsvinet har det bedre i det fri.

12:45  

Morten Skildpadde II (19)
Morten Skildpadde II (19)

13:10  

Kika og Bob (14)
Kika og Bob (14) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Tree Fu Tom (4)
Tree Fu Tom (4)

13:45  

Hr. Skægs hotel - Bageren (6)
Hr. Skægs hotel - Bageren (6) Hr. Skæg får besøg af en ung bager fra Marokko. Hun skal tidligt op og møde på sit nye job, men hun er meget dårlig til at komme op om morgenen. Hun har prøvet alt, så Hr. Skæg må være opfindsom for at finde noget, der kan vække hende.

14:00  

Brillebjørn (4)
Brillebjørn (4) Norsk dramaserie. Max skal have barnepige, men da far går, har Max ikke lyst til at lege med barnepigen.

14:05  

Alfons Åberg (3)
Alfons Åberg (3) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:20  

Cirkeline
Cirkeline Det er aften over skoven, og Cirkeline og Frederik kan høre sigøjnermusik. Og nu kommer de både til at opleve musik, en spå-mus, den hvide muse-klovn, og Alfredo kommer også og giver et nummer - se selv!

14:30  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Peddersen er sur i dag, så Findus er nødt til at narre ham til at blive i godt humør igen.

14:45  

Ridderprinsessen Nella (38)
Ridderprinsessen Nella (38)

DR1

16:30  

Hvem var det nu vi var - Danske TV-serier
Hvem var det nu vi var - Danske TV-serier Peter Mygind og Sofie Gråbøl tager quizkampen op med Nikolaj Kopernikus og Lise Baastrup. Joakim Ingversen sidder klar med en række spørgsmål, når vi ser tilbage på de sidste 40 års danske tv-serier. Kom med Peter Mygind ned på alle fire, når der fortælles anekdoter fra EMMY-sejre og besøg fra kronprinsessen. Der er rig mulighed for at quizze med i de store danske seriesucceser.

17:30  

Sommertogtet - lyden af vores land (2:6)
Sommertogtet - lyden af vores land (2:6) Fra Vordingborg til Kragenæs med Barbara Moleko, Kim Sjøgren og Chief 1. Troels Lyby har inviteret tre nye artister med ombord på Skibet Aron og denne gang er det Barbara Moleko, Chief 1 og Kim Sjøgren, der rejser med Sommertogtet ud i dejlige Danmark. Undervejs vil de hver især spille en sang, som har stor betydning for dem, og særligt Barbaras sang går lige i hjertet på Chief 1.

DR2

15:45  

Bella
Bella Bella er til overflod omgivet af ydre sikkerhed, komfort og dyr overklasse. I sin kolde, kontaktløse hverdag møder hun tilfældigt den tyveårige hippie Jacob. De har ensomheden tilfælles. Medvirkende: Bodil Kjer, Erik Wedersøe, Bendt Rothe, Kirsten Peüliche, Preben Neergaard, Asbjørn Andersen, Lars Knutzon, Kjeld Jacobsen, Kirsten Rolffes, Sejr Volmer-Sørensen, Ingolf David, Tove Maës, Peter Bonke, Knud Hallest, Inger Stender, Jørgen Buckhøj, Baard Owe, Inger Gleerup, Anne Werner Thomsen, Tine Blichmann, Holger Vistisen, Ruth Brejnholm, Inge Levin, Producer: Kjeld Larsen Instruktion: Henning Ørnbak.

17:10  

Monty Python's Flying Circus (11)
Monty Python's Flying Circus (11) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

17:40  

Monty Python's Flying Circus (12)
Monty Python's Flying Circus (12) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris V (1)
Gurli Gris V (1) Kartoffelby

15:15  

Gurli Gris V (2)
Gurli Gris V (2) Det nye hus

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Vovserne redder Tilly Pighvar + Vovserne redder en bange elefant

17:00  

Ramasjang redder fuglene | Motor Mille og Blåmejsen
Ramasjang redder fuglene | Motor Mille og Blåmejsen

17:20  

Stop! - Farvel Elvis
Stop! - Farvel Elvis Der er loppemarked i kvarteret, og Maja har fået sit eget bord, hvor hun sælger ting og sager. Men da hun pludselig opdager, at mor forsøger at sælge hendes ældste bamse Elvis, får den ellers så sjov dag en helt anden vending.

17:30  

Onkel Rejes sørøvershow II (3)
Onkel Rejes sørøvershow II (3) Dr. John har kidnappet Magnus' storebror Sofus for at koge ham om til en luksus-creme. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt redningsmission. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

17:45  

Onkel Rejes sørøvershow II (4)
Onkel Rejes sørøvershow II (4) Dr. John har kidnappet Micahs lillesøster Leona for at koge hende om til en læbestift. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Mariehønen Megaglad, en automatisk proptrækker og en tur til den nedlagte boreplatform i Café Lattegat. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:10  

Dyrenes rige (3:5)
Dyrenes rige (3:5) De er nogle af Jordens mest truede dyr. De slås mod naturkræfter og rivaler - og kæmper for at sikre den næste generation. I fire år har et filmhold fulgt nogle af disse dyr. Her besøger vi Marsh-løveflokken. Den er truet, fordi alle de voksne hanner har forladt den. Og nu er det op til de to voksne løvehunner Charm og Sienna at fodre og beskytte flokkens otte unger. Kan dette udsædvanelige lederskab sikre deres overlevelse?

20:00  

Versus
Versus Aftenens duellanter i Versus tæller alt fra en kran til en knallertklub, og der skal blandt andet flyttes containere, gættes vægt og køres om kap. Hjalte og Tjelle bliver spændt efter en speedbåd, og Danmarks bedste mountainbikerytter Sebastian Fini møder Gabriel Lundberg fra basketlandsholdet til tvekamp i skoven. Endelig er der gensyn med speedcuberen Oscar og speedstackeren Lærke, der i dag får frataget synet. Ligesom deltagerne i studiet kan du gætte med på udfaldet af duellerne. Vært: Jacob Riising.

DR2

18:15  

Gådefuld sejlads
Gådefuld sejlads I 1901 er den unge englænder Arthur Davies på sejltur langs den nordtyske kyst, da han opdager en tysk lystbåd, der opfører sig mistænkeligt. Davies kontakter en ven i det britiske udenrigsministerium, og sammen kommer de sporet af en tysk plan om at invadere Storbritannien. Medvirkende Michael York, Jenny Agutter, Simon MacCorkindale m.fl. Instruktion: Tony Maylam.

19:55  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager komponist og forfatter Sigurd Barrett fat på salmen "Spænd over os dit himmelsejl".

20:00  

Gæsten og Hesten - Melvin og Feldthaus pukler på Gram Slot
Gæsten og Hesten - Melvin og Feldthaus pukler på Gram Slot Melvin Kakooza og Christine Feldthaus besøger fire danske luksushoteller. Den ene tjekker ind som gæst og den anden som arbejdshest. Gæsten nyder luksuslivet og arbejdshesten følger en stram vagtplan fra tidlig morgen til sen aften, for at levere den luksus gæsterne forventer.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:15  

Kasper og Sofie II (17)
Kasper og Sofie II (17) Børnene i børnehaven tager på tur i skoven. Kasper og Sofie leger gemmeleg med Randis hund, Laika. Randi siger, at de ikke må forlade stien, fordi de kan blive væk. Kasper tegner en fugl, som flyver væk. Han og Sofie følger efter den. De opdager pludselig, at de er blevet væk i skoven. Kasper og Sofie finder på en sjov måde at blive reddet på.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene II (31)
Pyjamasheltene II (31)

19:00  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

19:20  

Zorro (15)
Zorro (15) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:45  

Alfons Åberg (4)
Alfons Åberg (4) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

20:00  

Månens vogter
Månens vogter Faunen Mune bliver ved et tilfælde udpeget til at være Månens Vogter - til stor bitterhed for Leeyon, som ellers havde udset sig titlen. Med en ny, uerfaren vogter af månen ser underverdenens hersker, Necros, sit snit til at skabe kaos og mørke på planeten ved at stjæle solen i ledtog med Leeyon, der bliver lovet månen som belønning. Hele planeten er nu fare!

DR1

21:00  

Pirates of the Caribbean - Død mands kiste
Pirates of the Caribbean - Død mands kiste Will Turner og hans forlovede Elizabeth Swann rodes ud i et nyt hæsblæsende eventyr, ikke mindst takket være den excentriske sørøverkaptajn Jack Sparrow. Jack står i gæld til den gådefulde Davy Jones, der spreder rædsel på verdenshavene med sit spøgelsesskib. Nu må den aparte pirat bruge al sin snilde for at undgå at tilbringe evigheden i Davy Jones' tjeneste. Medvirkende: Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley m.fl. Instruktion: Gore Verbinski.

23:20  

Unge Morse III (3)
Unge Morse III (3) En dansk au pair-pige forsvinder sporløst. For kriminalbetjent Morse bliver det starten på en bizar og mystisk sag. Snart rammes Oxford og omegn af en række både gådefulde og gruopvækkende hændelser. Er det mennesker eller vilddyr, der står bag? Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby.

DR2

21:00  

Jazz Festival 2020 på DR2
Jazz Festival 2020 på DR2 Årets Jazzfestivaler er aflyst, men nu dedikerer DR2 en hel aften til Jazz. Der bliver plads til en masse livemusik, interesante snakke og musiknørderier, når DR2 hen over sommeren hylder de danske musikere og festivaler. I aften er det P8 Jazzvært Frederik Korfix og to danske jazzbands, der indtager scenen.

22:30  

Deadline
Deadline

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

21:20  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

21:40  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:50  

Mordene i Brokenwood III (3:4)
Mordene i Brokenwood III (3:4) Den årlige veteranbilfestival tiltrækker bilentusiaster fra nær og fjern. Men måske er der også en morder blandt de bilbegejstrede gæster. I hvert fald findes formanden for en veteranbilklub død med lungerne fulde af benzin. Var det en bizar ulykke - eller mord?

02:20  

Lewis: Knuder
Lewis: Knuder En førende forsker bliver dræbt af en brevbombe. For Lewis er det ikke en sag som alle andre. Han er på vej til New Zealand i et halvt år sammen med sin kæreste, retsmedicineren Laura Hobson, men den erfarne politimand er ved at få kolde fødder. Han frygter for sin karriere, for vil der være et job til ham, når han vender tilbage?

03:50  

Guld i Købstæderne - Skive II
Guld i Købstæderne - Skive II Guld i Købstæderne besøger denne sommer fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Skive. Her står nogle af landets dygtigste vurderingseksperter klar til at vurdere gæsternes medbragte antikviteter, arvestykker og andre klenodier. Bl.a. kigger de nærmere på sølvtøj fra Tiffany i New York, og så viser en PH-lampe sig at gemme på en usædvanlig - og ubehagelig - overraskelse for ejerne. Når tingene er blevet vurderet er der mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere står klar til at byde hinanden op i kampen om at få de bedste ting med hjem. Det er dog sælgeren, der afgør, om buddet er højt nok til, at der kan laves en handel. Og denne gang kommer to af dansk designs største navne under hammeren, når opkøberne skal byde på en Finn Juhl-stol og fire helt usædvanlige stole af Nanna Ditzel. Vært Cecilie Nielsen cykler rundt og finder byens gode historier. Der er dog helt andre hestekræfter i det køretøj, hun kører med, da hun besøger Skive Kaserne.

DR2

00:15  

Hugo på bas
Hugo på bas Dansk dokumentarfilm fra 2016 om en af vor tids største danske jazzikoner Hugo Rasmussen. I sin over 50 år lange karriere nåede han at indspille over 1000 plader og optræde med Ben Webster, Dexter Gordon og Cornelis Vreejswijk. I eksklusive optagelser følger vi de sidste to år af Hugos liv og frem til sin død i august 2015. Vi oplever hans evindelige charme og store livsglæde, som end ikke lægernes dødsdom kan holde nede. Vi ser ham slå sig løs på scenen for sidste gang, og vi mærker hans inspirerende væsen smitte af på unge og gamle musikere omkring ham. En legende, der takker af.

01:05  

Doky og al den jazz
Doky og al den jazz Som fluen på væggen går Maja Friis i hælene på pianist, Niels Lan Doky, når han få dage før åbningen af sin nye jazzklub, The Standard, har hænderne fulde af både murere, malere og en stjernesangerinde, der ikke er synderligt tilfreds med at få en nr. 24 fra den lokale grill til aftensmad. Men Doky holder (for det meste) hovedet koldt, og Maja Friis er med hele vejen til åbningsaftenen, hvor musikken endelig fylder huset.

01:55  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, ASSENS.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0715093220